NordicFlexHouse

BLIV EN FRONTLØBER I BYGGERIETS INTERNATONALISERING

Velkommen til NordicFlexHouse

NordicFlexHouse er en privat virksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem digitalt byggeri, strategiske partnerskaber, systemleverancer og eksport. Vi har kontor i Ballerup og datterselskaber i Shanghai og New Delhi. Nordicflexhouse har endvidere et joint venture selskab i Indien: Glocal Health India Nordic Pvt Ltd.

Vi har særligt fokus på udvikling af energirigtige og bæredygtige systemleverancer på det nordiske og asiatiske marked.

Eksempler på grønne system leverancer vi har udviklet og lanceret på markedet, er vores BioPod container løsning og vores mobile healthcare løsning.

BioPod container løsning er en avanceret lukket container løsning til dyrkning af grøntsager i et kontrolleret miljø, der er designet til at være energieffektiv og som minimerer ressourceforbruget. En fødevareproduktion baseret på hydroponisk dyrkning (en metode til dyrkning i vand uden brug af jord) og vertikalt landbrug, hvilket øger effektiviteten. BioPod containeren understøtter lokalt produceret grønt med mindst mulig påvirkning af miljøet i en lukket fødevareproduktion, der fungerer på husstands-, institutions-, virksomheds- eller by niveau.

Den mobile healthcare løsning flytter hospitalet til patienten i udkantsområder i fx Indien. Den mobile healhtcare løsning indeholder MRI, CT og ultralyd til diagnosticering af patienter for fx kræft. Mere information, se her: Glocal Health India Nordic Private Limited

Link til at blive en succesrig virksomhed på det nordiske, kinesiske og indiske marked: sinobusiness.dk og Indonordicbusiness.in